Projecten & Realisaties

SpaarneGasthuis

opdracht:

keuken en hospitality reorganisatie: van confinience naar ontkoppelde productie keuken. Resultaat een keuken waar vers koken en ambacht weer hoog in het vaandel staan.  Top 5 notering van beste ziekenhuizen qua voeding in Nederland

Cedrah

opdracht:

analyse van de huidige invulling voedingsorganisatie, ontwerpen van  P.V.A.en implementatie van het het P.V.A., resulteerde in een ambachtelijke smaak gestuurde ontkoppelde keuken.  5 daagse productie voor 6 locaties verdeeld over zuid-Holland en      Zeeland.

Meander

opdracht:

Bieden van praktische ondersteuning tijdens de ontmanteling van het productiebedrijf

Frankeland groep

Opdracht:

Ad Interim hoofd Voeding & Gastvrijheid locatie Harg-Spaland ontwerp van nieuwe brasserie, ontmantelen oude keuken opleiden, coachen, trainen en optimaliseren van het horeca team, als mede het optimaliseren van relevante voedingsprocessen.

Vitalis

opdracht:

Interim adviseur eten & drinken  realiseren van een optimale beleving rondom eten & drinken binnen de somatische verpleeg afdelingen van lokatie WisseHeage. afdelingen ontwikkelen op kennis    en kunde van presenteren, regenereren en gastvrijheid.